Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su osnovna pravila kupovine u našoj Internet prodavnici.

Korišćenje Internet prodavnice

Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice  www.sah.beosing.com  isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisniku je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja Internet prodavnice. Ovakvo i svako drugo korišćenje koje nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Cene na sajtu

Ukoliko je za artikal odobren promotivni internet popust, iskazan je i procentualno i brojčano, i odobren je samo za artikle naručene putem internet narudžbenice.

Načini plaćanja

Načini plaćanja su:

 • Pouzećem - u gotovini, prilikom preuzimanja naručene robe, (koja se isporučuje na adresu kupca), kurirskoj službi koja vrši isporuku robe. 
 • Virmanom  – pravna lica nakon poslate Internet narudžbenice naknadno dobijaju  predračun na osnovu koga vrše plaćanje.  
 • Robu naručenu preko naše Internet prodavnice  možete platiti i podići u nekom od naših maloprodajnih objekata , gde možete iskoristiti dodatne mogućnosti plaćanja:  čekovima građana, Dina, Visa, Diners, Master, Maestro i drugim podržanim karticama.

Isporuka robe

 • Rok isporuke j 1–4 dana u skladu sa pravilima i načinom poslovanja kurirske službe.
 • Isporuka robe za firme vrši se nakon registrovanja uplate na računu prodavca
  (plaćaju virmanski po predračunu koji dobijaju naknadno, nakon kreiranja narudžbenice i prilikom isporuke robe dobijaju račun-otpremnicu).
 • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez AP Kosovo i Metohija. Isporuka izvan teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

Cena prevoza

 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice preko 15.000 dinara,
  troškove transporta snosi BeoSing d.o.o.
 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice manja od 15.000 dinara,
  troškove prevoza, u skladu sa cenovnikom kurirske službe, plaća kupac.

Postupak reklamacije

Reklamacija prilikom isporuke - prijema robe
Ukoliko se prilikom prijema naručene robe, konstatuje da je isporučeni artikal oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju.

Ostali uslovi

 • BEOSING d.o.o. zadržava pravo promene cena i količina.
 • Narudžbina kupca bez dobijene potvrde (Narudžbenice) na e-mail od BEOSING d.o.o. ne predstavlja završenu narudžbinu. U ovom slučaju je neophodno proveriti da li je proces naručivanja završen do kraja odlaskom na KASU ili telefonom kontaktirati službu za prodaju i isporuke.
 • Pre svake isporuke prodavac je u obavezi da potvrdu narudžbenice izvrši telefonskim putem ili slanjem predračuna pravnom licu.
 • U slučaju bilo kakve promene, prodavac je u obavezi da o tome obavesti kupca.
 • Nakon telefonske ili e-mail saglasnosti od strane kupca i prodavca, narudžbenica se smatra potvrđenom i roba se prosleđuje.
 • Za kontakt sa našom službom za prodaju i isporuke možete koristiti i formu kontaktirajte nas.

Privatnost podataka

 • BEOSING d.o.o. se obavezuje da će podatke koji su nam neophodni za formiranje Narudžbina (ime, prezime, adresa, e-mail, telefon…) i isporuku naručene robe, čuvati kao privatnost svojih upaca
 • Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima/korisnicima, zaista neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
 • Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u preduzeću BEOSING d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 • Podaci o traženim i kupljenim artiklima, kao i o stranicama koje korisnici posećuju prikupljamo, analiziramo, obrađujemo i koristimo u cilju poboljšanja ponude, izgleda i načina korišćenja naših stranica, kako bismo korisnicima omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
 • BEOSING  d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe.

Fotografije

 • Fotografije na Internet prodavnici su vlasništvo BEOSING d.o.o.  
 • Logo-fotografije proizvodjača artikala predstavljaju  njihovo vlasništvo
 • Logo Facebook je vlasništvo Facebook, Inc. 
 • Logo Twitter je vlasništvo Twitter, Inc.

Zabranjeno je svako upotrebljavanje, kopiranje i pozajmljivanje fotografija sa Internet prodavnice

Korišćenje sadržaja

Nije dozvoljeno koristiti Internet prodavnicu u svrhe zabranjene Zakonom ili na način koji se protivi javnom moralu  (npr. na način koji bi mogao predstavljati krivično delo ili kršenje drugih važećih propisa ili ohrabriti ponašanje koje se može smatrati krivičnim delom ili se takvim ponašanjem krše drugi važeći propisi.

Nije dozvoljeno distribuirati, modifikovati, kopirati, prenositi, izlagati, objavljivati, štititi kao vaše pravo intelektualne svojine, kreirati izvedene radove, prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti sadržaj sa Internet prodavnice, bez prethodnog pismenog odobrenja BEOSING d.o.o. Beograd.

Nije dozvoljeno korišćenje Internet prodavnice za postavljanje ili prenošenje bilo kakvog pretećeg, lažnog, obmanjujućeg, zloupotrebljavajućeg, maltretirajućeg, uznemiravajućeg, klevetničkog, vulgarnog, opscenog, skandaloznog, izazivačkog, pornografskog ili profanog materijala.

BeoSing logoBEOSING  d.o.o. će u potpunosti sarađivati sa svim organima vlasti u cilju otkrivanja i suzbijanja navedenog ponašanja, te apsolutno i bespogovorno poštovati sve naloge državnih organa kojim se zahtevaju otkrivanje ili pomoć u otkrivanju identiteta svakog ko postavi ili distribuira bilo kakvu informaciju ili materijal te vrste.

Takođe, sve informacije o tome da je došlo do nezakonite ili zabranjene upotrebe Internet prodavnice od strane trećeg lica, biće automatski prosledjene nadležnim organima vlasti.

Zabranjeno je da korišćenje Internet prodavnice i sadržaja objavljenog na njoj u cilju sticanja, ostvarivanja ili obezbeđivanja bilo kakvih imovinskih prava. 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu, telefon (+381 11) 30 99 887  ili pismenim putem na adresu: BEOSING d.o.o. ulica Gavrila Principa 44a,11 000 Beograd .