Politika privatnosti

BEOSING d.o.o. se obavezuje da će podatke koji su nam neophodni za formiranje Narudžbina (Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, telefon…) i isporuku naručene robe, čuvati kao privatnost svojih kupaca. 

Zaposleni u preduzeću BEOSING  d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. 

Podaci o traženim i kupljenim artiklima, kao i o stranicama koje korisnici posećuju prikupljamo, analiziramo, obrađujemo i koristimo u cilju poboljšanja ponude, izgleda i načina korišćenja naših stranica, kako bismo korisnicima omogućili jednostavnije orišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Koje informacije prikupljamo?

Podatke koji su nam neophodni za formiranje Narudžbina (Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, telefon…) i isporuku naručene robe. 
Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima/korisnicima, zaista neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Kako čuvamo vaše informacije?

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Da li koristimo kolačiće - cookies?

Da. Koristimo kolačiće da nam pomognu da zapamtimo i prosledimo artikal u korpu, razumemo i upamtimo vaša podešavanja za buduće posete i sačuvamo infomacije o poseti.

Da li prosleđujemo informacije trećim licima?

BEOSING  d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće vaše podatke davati bilo kome izvan kompanije, niti će ih koristiti u bilo koje druge svrhe.

Linkovi prema trećim stranama

Linkovi prema trećim stranama mogu biti uključeni u delove naše prodavnice. Ove treće strane imaju odvojene i nezavisne politike privatnosti. Mi nemamo niti možemo imati odgovornost za sadržaje i aktivnosti na ovako linkovanim stranama. U svakom slučaju, nastojeći da sačuvamo integritet svoje prodavnice, zahvalni smo za svaku informaciju o narušavanju privatnosti sa takvih trećih strana.

Politika privatnosti samo za on-line rad

Ova politika privatnosti odnosi se samo na informacije dobijene preko naših internet stranica uživo (on-line), a ne na informacije dobijene off-line kada niste uživo na našim stranicama.

Vaš pristanak

Korišćenjem naše internet prodavnice prihvatate i našu politiku privatnosti.

Izmene Politike privatnosti

Ako odlučimo da promenimo Politiku privatnosti, izmene ćemo postaviti na ovoj stranici i izmeniti datum ažuriranja na njenom dnu.

Politika privatnosti je poslednji put izmenjena 25.08.2015.